måndag 19 oktober 2009

Max favvo-saker

Här ser vi topp tre hos Max, när det gäller favorit saker. Varför anstränga sig med att införskaffa pedagogiska leksaker? Mamman känner emellanåt att det kommer lite gråa hår.
På ohotad första plats kommer toalettrengörings-kitet. Så fort Max får syn på dessa så jublar han och sätter högsta fart. Toa-grejerna brukar (brukade?) stå på golvet mellan toan och väggen, inte helt lättillgängligt. Men finns bara viljan att få tag på något så... Max gör även tappra försök att ta sig upp så att han når dom på toalocket där evil-mom sätter upp dom för att han inte ska nå..






På andraplats kommer kabelhärvan under skrivbordet. Inte en, inte två, utan flera gånger har Max susat dit och tryckt bort elen så att datorn har slocknat...




Blir man sugen på nåt gott så finns det enligt Max inte något bättre än garn som lossnat från ryamattan... Smaskigt och kalorisnålt.






1 kommentar:

Wwena sa...

Hehe ja du vi har våra toagrejer ovanpå badrumsskåpet numera; Alice gillade nämligen toaborsten alldeles för mycket! Sladdar har vi i hyllor på undersidan av skrivborden (fast det är lite si och så med det sedan vi bytte arbetsrum hm). Mattor har vi inga och plötsligt förstår ja varför! :OD

Nästa vecka kommer BVC hit och ska prata säkerhet i hemmet. Jag har kommit ihåg att ta upp sladden från brödrosten den här gången... ;o)